Za mesec dana počinje "najjači" Exit do sada 1Foto: EXIT

Strani mediji i muzički kritičari utrkuju se sa pohvalama za muzički program ovogodišnjeg festivala za koji se slažu da je najjači do sada. Na jednom mestu okupiće se legendarni umetnici koji i dalje suvereno vladaju svetskom scenom, ali i najpopularniji heroji novih generacija čiji globalni hitovi broje više desetina milijardi Youtube pregleda.

Osnivač Exita Dušan Kovačević otkrio je koja zamisao stoji iza ovogodišnjeg programa festivala: „Exit je oduvek bio poznat na svetskoj sceni kao festival sa velikim brojem žanrova. Ove godine, kao nikada do sada, imamo zastupljene na najvišem svetskom nivou gotovo sve ključne muzičke pravce.

I dok svetski mediji izveštavaju kako se rokenrol izgubio na velikim festivalima, mi ga ove godine vraćamo na velika vrata sa jednim od najvećih rokenrol bendova svih vremena The Cure i predvodnicima novog rok talasa, svetskom senzacijom Greta Van Fleet. Tu su i gotovo sve najveće zvezde elektronske muzike, svih pravaca hip-hopa, kao i vodeći globalni hitmejkeri koje predvode The Chainsmokers i DJ Snake.“

Exit akcija „4+1“ rasprodaje se danas

Popularna Exit akcija ove godine dostigla je rekordnu potražnju, te je u prodaji ostao još vrlo ograničen kontingent ulaznica, za koji se procenjuje da će biti rasprodat u sredu. Ovo će biti prvi put u istoriji Exita da zalihe predviđene za ovu akciju nestanu tri dana pre predviđenog kraja akcije. Aktuelna cena kompleta ulaznica je 6.990 dinara, a u prodaji su i dnevne ulaznice po ceni od 2.990 dinara za četvrtak i 2.690 dinara za ostale dane Exita. Više informacija na exitfest.org.