Zrenjaninski Dani piva uz poštovanje epidemioloških mera 1Foto: Dani piva

Dani piva, 36. po redu, biće održani u Zrenjaninu od 25. do 29. avgusta, uz poštovanje epidemioloških mera, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura rekao je da će dve lokacije, na kojima će biti veliki broj posetilaca, Žitni Trg i Trg Slobode, biti ograđeni.

„Imaćemo kovid redare i proveru, ljudi će morati da pokažu potvrdu da su vakcinisani, da su preležali koronu ili negativan test, to su uslovi koje je postavio krizni štab i prema tome mnogo je bitno poštovati sve mere“, kazao je on.

Salapura je rekao da su Dani piva jedan od „brendova“ tog grada i da će ovogodišnji program biti kvalitetan, kako kulturno – umetnički, tako i zabavni uz mnoštvo koncerata, sportskih sadržaja i ostalih aktivnosti.

„Imajući u vidu činjenicu da smo prošle godine obeležili, ali ne i slavili Dane piva, ove godine biće slavlja, ali na specifičan način. Moramo se dotaći i epidemije i mera koje moramo svi da poštujemo, kao i na svim manifestacijama u Srbiji“, rekao je on.

Salapura je uputio apel svim Zrenjanincima i gostima da se pridržavaju aktuelnih mera, da bi, kako je naveo, Dani piva protekli u najboljem redu bez ikakvih zdravstvenih rizika.

Program Dana piva dostupan je na sajtu danipiva.rs

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

5 reagovanja na “Zrenjaninski Dani piva uz poštovanje epidemioloških mera”

  1. Hvala na ponudi ali zaobići cu ove godine dane piva. Nezelim da me neko nezakonito prisiljava na nešto. A naročito ne ova napredna bagra.

  2. Bolje da su organizovali Dane čiste vode da Zrenjaninci vide i osete kakva je to izvorska tečnost bez boje, ukusa i mirisa. Ovako nam preostaje da moramo da ločemo tuđe pivo jer su najstariju Pivaru, u čiju čast je organizovan ovaj vašar, svesno prodali u staro gvožđe, a čuveni Zrenjaninski tečni hleb sada pod tim brendom bez dozvole prave u Bačkoj.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.