021: Masovna tuča roditelja na dečjem fudbalskom turniru u Petrovaradinu

Ostavite komentar


  1. Na zalost ali moram reci . Kakav sport takva i publika, i kakvo društvo takav i fudbal. Fudbal je oduvek, bio ogledalo društva i političkog st(r)anja u kom se nalazimo. A i generalno govoreći , pogledajte ponašanje najvećih svetskih igrača prema sudijama , bez poštovanja. Ovo nije prva ni poslednja tuča na fudbalskum utakmicama mladih kategorija, ovo je samo retko objavljena .

  2. Kao niko nezna zbog cega? Namesteni sudija koji toliko posteno sudi za tu istu vojvodinu da deca placu zbog nepravde ne zato sto su losiji.a onda roditelji traze pravdu.neka bolji pobedi i svako ce pruziti ruku ziveo fudbal

  3. Onda neka neko kaže da je ovaj svet normalan, da je to samo prolazna pojava! Besni i agresivni ljudi su svuda oko nas, ali ovakvo ponasanje je bruka za ljudski rod. Jer nije normalno ni da se svadjaju ni tuku odrasli navijači, ali to je uobičajeno. Ovakvi ispadi, zbog dečije razbibrige i zdrave sportske aktivnosti su za svaku osudu. Ipak takvo ponasanje je prorečeno i nije čudo da se to desava u 21. veku, dobu opsteg ludila i pada svih moralnih normi i ljudskog dostojanstva.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.