Zvezda ozvaničila dolazak Motike 1EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Srpski šampion predstavio javnosti pojačanje iz Bajerna.

„Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam dobio priliku da budem igrač Crvene zvezde. Kada sam dobio poziv, nisam puno razmišljao i odlučio sam da prihvatim. Brat Nikola je već ovde i od njega sam čuo samo lepe stvari. Naravno da sam pratio Zvezdu i ranije, tako da znam dosta o klubu i istoriji. Za mene je Crvena zvezda najveći klub i zaista nisam imao dilemu“, rekao je danas 18-godišnji momak, kog su upravi novog kluba preporučili golovi i asistencije za drugi tim nemačkog velikana.

Crveno-beli će za njega platiti 1.500.000 u tri rate i odreći se 20 odsto zarade od sledećeg transfera momka rođenog u Berlinu.

„Razgovarao sam i sa Markom Marinom pre dolaska u Zvezdu. Rekao mi je da budem opušten i da se trudim, te da će se to sve isplatiti“, otkrio je član mlade selekcije Srbije koliko je na njegovu odluku uticao i bivši as našeg najtrofejnijeg kluba i reprezentacije Nemačke.

„Razgovarao sam sa trenerom Dejanom Stankovićem pre mog dolaska. Mister je veliko ime u evropskom fudbalu i svi znaju za njega. Daću sve od sebe da opravdam očekivanja i postignem što više golova i zabeležim mnogo asistencija. Jedva čekam da se nađem na terenu“, zaključio je Motika, koji će se ekipi priključiti za par dana, kada se ova vrati sa priprema u Turskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari