Mrkela: Nama poništen čist gol, neregularan gol Partizana 1Foto: Starsport

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da je na večerašnjem derbiju njegovoj ekipi poništen „čist“ gol, kao i da je Partizan pogodak neregularan.

„Ono što se jasno videlo i bez VAR tehnologije jeste da smo oštećeni, da je Ben postigao regularan gol. Pitanje je kako bi se utakmica odvijala da je taj gol bio priznat. Morao je da bude priznat“, rekao je Mrkela novinarima posle utakmice.

„Gol Partizana je neregularan. Videlo se da je Nikolić bio u ofsajdu, bilo je samo pitanje da li je tu loptu odigrao Kosović ili Stojković. U razgovoru sa Stojkovićem rečeno mi je da je odigrao Kosović. Da je sve bilo kako treba, Zvezda bi pobedila“, dodao je Mrkela.

Zvezda i Partizan igrali su na stadionu „Rajko Mitić“ nerešeno 1:1 u 24. kolu Super lige Srbije.

Na pitanje hoće li Zvezda žaliti na suđenje, Mrkela je kazao: „O tom potom“.

On je dodao i da je iz večerašnjeg remija na stadionu „Rajko Mitić“ najviše „profitirao“ niški Radnički.

„Sigurno je da ovaj rezultat više odgovara nama nego Partizanu, mi ostajemo na 15 bodova prednosti. Iz ovog rezultata najviše je profitirao Radnički koji je pobegao dva dodatna boda Partizanu i nama primakao na sedam bodova razlike“, rekao je Mrkela.

On je naveo i da je zadovoljan igrom svog tima u drugom poluvremenu.

„U prvom poluvremenu je utakmica bila izjednačena, pravo derbi poluvreme gde je bilo dosta opstrukcije, dosta tvrdo, i sa jedne i sa druge strane dobro organizovanih odbrana. U drugom smo bili mnogo bolji“, rekao je Mrkela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari