Albert Nađ pojačava stručni štab ljudima od poverenja 1foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Veliku šansu dobiće Miroslav Vulićević i njegov imenjak Čermelj.

Odlaskom Igora Duljaja deo stručnog štaba Partizana takođe je napustio Humsku.

Među njima je i Bruno Fidalgo, Portugalac koji je bio zadužen za analitiku.

Još pre smene nedovoljno dokazanog stručnjaka, pojedini treneri bili su otpušteni jer se njihov rad nije pozitivno odrazio na igru crno-belih, pre svega kada je odbrana bila u pitanju i to kod prekida.

Dolaskom Alberta Nađa, odnosno pomeranjem sa mesta prvog pomoćnika na poziciju šefa stručnog štaba, napravljene su odmah i određene promene u samoj struci.

Naime, prema saznanjima Mozzart sporta, Nađu će asistirati dvojica Miroslava – Vulićević i Čermelj.

Vulićević je čak šest godina igrao za Partizan, kao jedan od boljih desnih bekova u poslednjih desetak godina, a potom se okrenuo trenerskom obrazovanju.

Tokom igračkih dana osvojio je dve titule i četiri trofeja u Kupu Srbije.

Od 2020. godine radio je u omladinskoj školi Partizana, a u poslednje vreme bio je pomočnik u stručnom štabu Nenada Stojakovića, koji vodi omladince crno-belih.

Miroslava Čermelja Albert Nađ još bolje poznaje, s obzirom na to da se trenerski edukovao u Teleoptiku u kojem je kao trener radio i aktuelni šef struke Partizana.

Pre poziva Nađa, Čermelj je vodio omladince Telepotika, a u igračkim danima nastupao je kao štoper za Obilić, Partizan, Čukarički, a deo karijere proveo je u inostranstvu.

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari