Aničić: TSC je favorit po svim parametrima 1Foto: Pixabay/PublicDomainPictures

Trener fudbalera Mačve Dragan Aničić rekao je danas da je TSC favorit u predstojećem meču po svim parametrima, ali je istakao da će njegova ekipa dati sve od sebe dođe do povoljnog rezultata.

„TSC je imao tešku utakmicu u četvrtak i sigurno da im treba malo više vremena da se odmore, stoga je i meč po rasporedu u ponedeljak. Ja moram prvo da čestitam fudbalerima TSC-a na izvanrednoj utakmici i mogu da kažem da odavno nisam gledao meč sa toliko golova“, rekao je Aničić, prenosi klub.

Fudbaleri Mačve u ponedeljak dočekuju TSC u utakmici osmog kola Super lige Srbije.

Nakon sedam odigranih kola u domaćem šampinatu, ekipa TSC-a nalazi se na 12. mestu superligaške tabele sa osvojenih osam bodova, dok Šapčani trenutno zauzimaju 16. poziciju sa pet bodova.

„Mi smo se spremali kao i za svaku utakmicu, pokušaćemo da iskoristimo neke stvari koje nisu dobre u igri TSC-a i da probamo one dobre da neutrališemo, kako bismo ostvarili povoljan rezultat“, rekao je Aničić.

„Za nas je svaki bod jako bitan, na kraju će se ispostaviti i da je svaki gol jako bitan u ovoj ligi kakva je sada. Sa toliko ekipa koliko ispada ove sezone, moramo obratiti pažnju i na te stvari i sigurno je da bi za nas bio veliki uspeh da pobedimo. Daćemo sve od sebe“, rekao je trener Mačve.

On je naveo i da je atmosfera u ekipi dobra i da sve to daje dozu samopouzdanja.

„Nadamo se najboljem u ponedeljak, iako su oni favoriti u narednom meču po svim parametrima“, rekao je Aničić.

Utakmica se igra u ponedeljak od 17.30.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari