Antić se vraća na klupu Dinama 1Foto: Facebook FK Dinamo Vranje

Dragan Antić (54) odlukom Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije (FSS) ponovo će moći da bude trener Dinama iz Vranja koji se takmiči u Prvoj ligi Srbije., saznaje Danas u srpskoj kući fudbala. 

Antiću je smanjena kazna od 15 meseci suspenzije, nakon što je prethodno podneo ostavku na mesto predsednika kluba, gde je imenovan njegov sin Marko. 

Ostala je obaveza plaćanja kazne od milion dinara,  na osnovu suspenzije izrečene nakon baraž utakmica za opstanak u Super ligi Srbije koju su Vranjanci igrali protiv Indjije. 
Trener Dinama je i prethodno od organa FSS bio kažnjavan zbog povlačenja ekipe na utakmici Radnik – Dinamo, kao i uvredljivih izjava na račun Ivice, Novice i Stanislava Tončeva zbog čega se protiv njega vode sudski postupci. 
Kao predsednik i trener Dinama Antić je svojevremeno pretio i dopisniku Danasa iz Vranja, a protiv njega je u toku i sudski postupak zbog pretnji jednom od vranjanskih advokata. 
Kao član SNS, Antić je u više navrata organizovao proteste protiv čelnika gradske vlasti iz redova naprednjaka svrstavajući se u „frakciju“  koju predvodi Narodni poslanik SNS iz Vranja Slaviša Bulatović, a protiv gradonačelnika Slobodana Milenkovića. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari