Atlanta slavila protiv Toronta, 24 poena Bogdanovića 1Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK OUT

Košarkaši Atlante pobedili su prošle noći na svom terenu ekipu Toronta sa 126:125 i tako prekinuli niz od četiri vezana poraza u NBA ligi.

Utakmica je rešena u samoj završnici, odnosno 1,1 sekundi pre kraja kada je Sadik Bej pogodio za pobedu Atlante. Prethodno je Tre Jang promašio, lopta je udarila o tablu, ali je na pravom mestu bio Bej koji je pogodio za pobedu.

Na kraju je najefikasniji u pobedničkom timu bio Jang koji je ubacio 30 poena uz 12 asistencija, dok je Bej dodao 26 poena i 13 skokova.

Još jednu dobru utakmicu odigrao je i kapiten Srbije Bogdan Bogdanović koji je za 39 minuta na parketu upisao 24 poena, četiri skoka i po dve asistencije i ukradene lopte.

Skoti Barns i Džordan Nvora sa po 24 poena su bili najbolji kod Reptorsa, koji su doživeli i peti uzastopni poraz.

Košarkaši Orlanda su kao domaćini slavili protiv Finiksa sa 113:98.

Finiks je bio više od osam minuta bez poena iz igre u poslednjoj četvrtini, izgubivši tako drugu uzastopnu utakmicu nakon niza od sedam pobeda.

Najefikasniji u redovima Orlanda bio je Paolo Bankero sa 26 poena, dok je Moric Vagner dodao 16 poena i 12 skokova. Na drugoj strani, Finiksu za pobedu nisu bila dovoljna ni 44 poena Devina Bukera.

Čikago je u gostima bio bolji od Portlanda sa 104:96 i tako prekinuo niz od dva poraza.

Bulse je do pobede vodio Demar Derozan sa 20 poena, dok je Kobi Vajt dodao 15 poena i deset asistencija. U redovima Portlanda najbolji je bio Džeremi Grant sa 24 poena, dok je Deandre Ejton imap 22 poena i 12 skokova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari