Za Partizan u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona najteže bi trebalo da bude putovanje u glavni grad Azerbejdžana, jer njihov protivnik Inter u Skoplju nije pokazao da je tim sa velikim „fudbalskim kapitalom“ iako je njihov nadimak „bankari“. Iz jedne od retkih prilika gosti su pogodili mrežu Rabotničkog (78.

Za Partizan u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona najteže bi trebalo da bude putovanje u glavni grad Azerbejdžana, jer njihov protivnik Inter u Skoplju nije pokazao da je tim sa velikim „fudbalskim kapitalom“ iako je njihov nadimak „bankari“. Iz jedne od retkih prilika gosti su pogodili mrežu Rabotničkog (78. Červenka) i poništili nade Skopljanaca, a i Beograđana da će „komšijski derbi“ biti igran u kvalifikacijama.
– Teško da ćemo uspeti da eliminišemo Partizan, ali trudićemo se da igramo mnogo bolje nego u Skoplju – rekao je nakon utakmice trener Intera Valentin Hodukin, koji je ceo tok utakmice u Skoplju proveo na nogama bodreći svoje igrače. Po mnogima Inter je uspeo da eliminiše Rabotnički pre svega zbog bolje fizičke pripremljenosti, ali ne i zbog kvalitetnije igre. Fudbaleri trenera Babunskog su u 46. minutu došli do vodećeg gola, a onda se povukli. Sa tri izmene tokom drugog poluvremena Azerbedjžanci su ostvarili prednost na sredini terena, ali i to ne menja utisak da su oni ipak tim koji ne bi smeo da bude ozbiljnija prepreka našem šampionu. Za stratega Partizana koji je na licu mesta pratio utakmicu mnogo toga je jasno, ali njegova rečenica da je i „Inter bio favorit protiv Rabotničkog pa se namučio“ ukazuje na to da ozbiljnost nije na odmet pred put u daleki Baku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari