Beogradski maraton obara rekorde

Glavni grad Srbije spreman za nedeljne trke na 42 i 21 kilometar

Ostavite komentar


  1. Da li treba da se nadamo da ovo neće biti „lažni maraton“ kakve smo imali prethodne dve godine? Da „pobednik“ neće trčati tri sata?

  2. Beogradski maraton je pre dve godine izgubio licencu jer grad Beograd nije ispostovao dogovoreno i nije isplatio nagrade sportistima! Ako neko recimo obori neki rekord ili osvoji neku medalju on ne bi bio priznat jer maraton vise nema licencu. Vise ne dolaze dobri trkaci iz celog sveta, sto bi rekao Ministar Sarcevic „Nema tu ozbiljnih imena“. Hvala SNS-u sto su cak i maraton unistili.

  3. Beogradski maraton je trka namenjana rekreativcima… Elitnim trkacima nisu isplacivane nagrade zbog cega je trka izgubila licencu. Za dobijanje nagrada su postavljene norme koje nasi atleticari vecinom ne mogu da ispune zbog cega trku veliki broj ozbiljnih atleticara nece trcati. Manji gradovi dodeljuju i do 10 nagrada sa znatno manjom cenom startnog paketa i bez ucenjivanja koji rezultat treba istrcati. Mozda je po broju trkaca najveca trka u Srbiji ali je po rezultatima ubedljivo poslednja.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.