Bibras Natho spreman za večiti derbi 1Foto: STARSPORT

Turobnu sezonu crno-belih mogao bi, barem u promilima, da popravi eventualni trijumf na narednom večitom derbiju, koji je na programu u petak u 19 časova.

Neigranje Bibrasa Natha i Igora Vujačića sigurno je uticalo na izdanje fudbalera Partizana prošlog četvrtka, u revanšu sa moldavskim Šerifom (1:3).

Završetak međunarodnih ambicija trebalo bi da ima uticaja i na svežinu igrača, s obzirom na to da više neće imati takmičarskih obaveza dva puta nedeljno.

Uoči sutrašnjeg meča sa kragujevačkim Radnički, Gordan Petrić je otkrio da će Bibras Natho biti spreman za 169. večiti derbi.

– Natho će doći tokom subote na trening. Po glasu, čini se da nije poptuno zdrav. Ako izrazi želju, biće na klupi. Ide ka tome da bude spreman za večiti derbi – otkrio je Gordan Petrić, koji nije mogao da računa na izraelskog reprezentativca, na poslednjem meču, zbog prehlade..

Bez obzira na bodovnu razliku, jasno je da će susret sa Crvenom zvezdom biti veoma bitan za crno-bele, pogotovo jer se igra na stadionu „Rajko Mitić“.

– Dolazi utakmica sa Zvezdom, u rangu onih sa Nicom i Kelnom, biće evropski duel, očekuje se dosta ljudi na tribinama – naznačio je šef struke Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari