Bojan Kovačević: Dajemo poslednji atom snage za isti cilj 1Foto: Srđan Stevanović/Starsport.rs ©

Fudbaler Partizana Bojan Kovačević rekao je da je njegova ekipa na poslednje dve-tri utakmica bila pod pritiskom, ali je istakao da crno-beli daju sve od sebe.

„Poslednje dve-tri utakmice smo bili pod pritiskom. Dešava se to svima – da ekipa malo padne sa energijom, zato smo mi tu, kao zadnja linija, da damo poslednji atom snage za ekipu i cilj“, rekao je Kovačević, prenosi klub.

Fudbaleri Partizana su u subotu pobedili Spartak sa 1:0, u utakmici 27. kola Super lige Srbije i tako prekinuli niz od tri meča bez trijumfa. Crno-beli su prethodno odigrali nerešeno sa Crvenom zvezdom, a potom su izgubili od Napretka i remizirali sa ekipom Mladosti.

„Utakmica protiv ekipe Spartaka je bila veoma teška. Imao sam dve utakmice za reprezentaciju i dosta putovanja sa njima. Vreme je bilo veoma teško za igru, ali to ne menja činjenicu da sam morao da dam maksimum na terenu“, rekao je štoper Partizana.

Kovačević je u crno-beli tabor došao u februaru 2024. godine i od tada beleži dobre partije.

„Prošlo je skoro dva meseca otkako sam došao klub i uklopio sam se odlično u ceo sistem. Što se mene tiče – zadovoljan sam svojim igrama. Ima tu još dosta mesta za napredak, ali ne brinem se za to kada imam kvalitetan tim i stručni štab oko sebe. Oni će mi pomoći u tome“, rekao je Kovačević.

On je istakao da je „lepo igrati“ sa kapitenom Svetozarom Markovićem i dodao da „upija“ svaki savet koji dobije od Marka Jovanovića.

„Uživam sa Markovićem na terenu. Momak je na mestu i smatram da smo dobar tandem. Dosta mi pomaže na terenu, svojom pričom održava mi koncentraciju u svakom minutu. Što se tiče Marka Jovanovića, svaki njegov savet upijam i držim ga u podsvesti na terenu. Olakšava mi situacije, priprema me za njih, da znam u svakom trenutku na utakmici šta treba da radim“, rekao je Kovačević.

Crno-beli su drugi na tabeli Super lige Srbije sa 64 boda, četiri manje od prvoplasirane Crvene zvezde, a u narednom kolu gostovaće Voždovcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari