Boris Beker: Svet nije video nikog poput Federera, Novakov san da postane najbolji teniser svih vremena

Ostavite komentar


  1. Igrao je lep i elegantan tenis a ne savršen. Inače bi i statistički bio najbolji a nije. Plus na početku slabija konkurencija.

  2. Gle, ko to govori??? Licemer jedan! I ti si se lepo ovajdio pored Noleta. Mogao si i ti ostati upamćen kao dobar teniser i trener, a kako si završio? Kao robijaš. To sada iz njega govori zavist!

  3. Видео је свет и те како неког бољег.. Новака Ђоковића!!

  4. Onog bivšeg tenisera koji je poznatiji kao Btenin muž i koji je sputavao Novaka….kompleksi su čudoo

  5. Ljubomora je opasna boljka.. Semafor je bitan.. Federeru je mesto iza noleta pa neka igra i break dance

  6. Ako se Novaku ostvari ov želje pokvareni zapadni svet može samo da roni suze.Oni misle da je tenis izmišljen samo za njih.Sećate se Monike Seleš i napada na nju.Prljavo i jadno jer arijevska rasa to ne može da podnese,slično je i danas.Ostao im je adut Nadal ali će da ga ubiju raznim zahvatima samo da bi sprečio Novaka.

  7. Nisam stručnjak za tenis, ni za sport uopšteno. Ali, kako to da svet koji pati od statistike i rezultata sad od jednom uzima u obzir lepotu pokreta tokom igre. Mislim da se u sportu gledaju rezultati a ne koliko lepo ili ružno neko igra. To su, mislim, različite kategorije. Neko je osvojio najviše takmičenja, proveo najviše vremena na prvom mestu, ima više pobeda u susretima sa konkurentima za naslov najboljeg, i kraj priče. To što se po nečijem mišljenju Federer kreće lepše i lepršavije po terenu, iako može biti tačno, nije donelo više uspeha nego način kretanja Đokovića. Moglo bi se onda uvesti u jednačinu i naklonjenost medija koja je na strani Federera i Nadala a Đoković se i sa tim nosi. Neko će reći da nije tačno da mediji nisu naklonjeni Đokoviću, pa neko će reći da se Federer ne kreće lepše po terenu od Đokovića. Nemerljive stvari. Rezultati su merljivi.

  8. Ха, престао да га тренира, па „кисело грожђе“.

  9. Bekeru Djokovic moze da pljune pod prozor i nista vise. Krivo mu sto i dalje ne drpa pare od Noleta zato izjavljuje ove nebuloze.

  10. Не будали Борисе!
    Ти си постао легенда са пар турнира, а Новак је за вас „легенде“ недостижан сан.
    С мало поштовања и вас ће свет памтити, због Новака!

  11. U svemu smo na zacelju ali ovako sa Noletom sampionom nismo ni svesni koliko nam je bolje.

  12. Novak Djokovic je zaista najbolji. Nema mu premca. Rezultati to pokazuju. Lepota kretanja i umetnički utisak nisu kategorija sporta. REZULTAT je krajnji cilj. Toliko.

  13. Uopste ne volim Novaka…jednostavno ne mogu da ga volim ni kao tenisera jer su mi sve ostale osobine njega i njegove porodice neprihvatljive. Ipak, Beker ovakvim izjavama najvise govori o sebi i o tome koliko je zapravo jedan mali, malecki covek 🙁

  14. Niko nije kao Nole, i niko nikad nece biti kao Nole. Bilo bi me sramota da kao srpkinja kazem da je neko bolji od Noleta.

  15. Novak je zaista lepa licnost u dusi, talentovan, vredan, pametan, dostojanstven, kulturan i dobro zna svoj cilj! Svako dobro mu zelim na putu do tog cilja!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.