Bregar: Nismo očekivali ovu taktiku Rumunije

Ostavite komentar


  1. Opet pogrešno razmišljanje ili trapavo pravdanje. Nije bitno kako protivnik igra ako mi imamo svoju igru pa neka se drugi prilagođavaju nama. To je jedina pobednička filozofija i taktika, sve drugo je nlaćenje prazne slame.

  2. Kao nekadasnji ucesnik u nekim nizerazrednim rukometnim ligama smatram da rukomet kod nas u obe konkurencije dotakao dno i da je krajnje vreme da se nesto ucini.U obe konkurencije treneri su nam stranci Ne sumnjam u njihov kvalitet Ali zar je moguce od takvih bivsih igraca ne naci nekoga koji ce voditi devojke i momke talenata ima Vratiti Svetlana Kitic i Dragicu Djuric za selektorkanal zenske reprezentacije a u muskot neke od nasih zlatnih minska Isakovica Rnica Jovanovica Butuliju ili nekoga koji su znali rukomet Mislim da Moje misljenje deli veci deo nase populacije Puno Lepim zelja nasoj rukometnoj federaciji

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.