Brnabić o slučaju Đoković: Sramna odluka suda u Australiji

Ostavite komentar


  1. E, kad Australija nije Srbija – da predsednik na TV kaže i najavi šta će i kako sud da odluči, pa onda sud „spontano, nezavisno, samostalno i po pravu i pravdi“ odluči kako je predsednik rekao.
    Kad nije tako, onda je sramno.

  2. A KOMPANIJA RIO TINTOČIKA BEŠE? IMA LI ONA NEKE VEZE S AUSTRALIJOM? POKAŽI SE I TI I TVOJ ŠEF DA VAM JE STALO DO SRBIJE, DO NOVAKA ĐOKOVIĆA I SVAKOG SRBINA. ILI STE NAUMILI DA ZA ZLOČIN PREMA NAJBOLJEM SPORTISTI NA PLANETI OPTUŽITE MARKNIKU, ĐILASA, JEREMIĆA

  3. Ti si sramota za Srbiju, a posebno izjave poput ove. Nemas pojma o pravu u Austrailiji, tamosnjim propisima i sudskoj praksi, a posebno ignorises cinjenicu da je Novak tamo stranac. To sto ti smatras da Ustav i Zakoni vaze samo za vlast i njihove miljenike kad im to odgovara je problem sa kojim mi zivimo, ali tako nesto u Australiji ne prolazi. Bolje cuti.

  4. Dobro je kada drzavljanka Republike Hrvatske brani Srbina od Australije. Pravo Bratstvo – Jedinstvo.

  5. Koliko subjektivnosti u ovoj izjavi.Nije Ðokoviću uzeta viza zato što je Srbin ili zato što je najbolji teniser.To je urađeno zato što nije ispunio pravila ulaska u Australiju.Budimo korektni.On nija vakcinisan,što je njegovo pravo.Ali I moje je pravo da u moju kuću može ući isključivo po mojom propisima.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.