Burni predsednički izbori u JSD Partizan: Mijailović napustio sednicu, kivan na Vazuru 1foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Prvi čovek košarkaške sekcije crno-bele sportske porodice izašao pre vremena sa stadiona.

Tri godine posle isteka mandata Milorada Vučelića i njegovog ostanka na predsedničkoj funkciji, Jugoslovensko sportsko društvo Partizan danas bira svog novog čelnika.

Međutim, pitanje je da li će ga izabrati, odnosno da li i kako će biti završena sednica koja je u toku, a na kojoj je na crtu jedan drugom trebalo da stanu pomenuti prvi čovek fudbalskog kluba i njegov kolega iz KK Partizan, Ostoja Mijailović.

Najpre je nastao problem oko učešća pojedinih delegata, jer su organizatori navodno utvrdili da nemaju regularno ovlašćenje da zastupaju pojedine sportske kolektive iz JSD, a onda je skup besno napustio najveći i najglasniji kritičar Vučelića i njegove vladavine.

„Mislim da nije fer i pošteno. Miloš Vazura, kao predstavnik fudbalskog kluba, odlučuje ko može, a ko ne može da uđe“, tako je Ostojić prozvao generalnog direktora FKP za nastali haos.

I najavio duže obraćanje medijima i javnosti, sa više detalja o događajima u Humskoj 1.

„Sedma sila“ ih inače prati posredno, jer joj je zabranjen ulazak u prostoriju u kojoj se bira najodgovornije lice u Sportskom društvu, koje poslednjih godina prolazi kroz rezultatsku i finansijsku agoniju na svim nivoima i poljima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari