Čekajući pomoć Vučića

Partizan teško može sam da "stvori" 2,5 miliona evra za evropsku licencu

Ostavite komentar


  1. Navijač sam Partizana od 1962. godine . A sad me je sramota , zbog ovoga Vučelića , ko ga samo gura da mi je znati ? Pogledajte samo na šta mu liče Novosti . Gore od Informera , Bože me prosti !!

  2. Vučela poštenije je prema navijačima da zaključate fk partizan nego ta tražite pomoć od onoga koji vas najviše mrzi.. A navijači će žaliti dan dva i zaboraviti na poniženja koja im činite u poslednje vreme…,

  3. Da ima boga pomogao bi preds.vucic ali ga nema nazalost.partizan nije zvezda da im celnike vadi iz zatvora a znamo da su zvezdu pokrali poslije Barija.Rat se jednim delom koristio i u nepostojecem ratu plus Geneks pa Braca karic JAT itd sve uspesne firme potpomognute zajmom gradjana od „85 godine.Dr Seselj je predlaga u davna vremena promenu imena u Cetnik.Mozda da pomogne jer jednom radikal uvek radikal zar ne Preds. Vucic?

  4. Da je sreće i pravde ovaj i slični mu odavno bi bili u „kafezu“!!!

  5. Ti nisi covek nemogu da nadjem adekvatno ime kako bih te nazvao dzukelo jedna pokrao si pare gde su pare od Mlenkovica Tavabmbe Leonarda Djurfjevica i ostalih lopvcine jedno tebi Vazuei Vuleticu je mesto u zatvoru.

  6. Ovi unistitelji i Partizana a ni u Zvezdi nisu bolji…zive u teskom komunizmu…uzimaju od narodne kase ,koliko im treba…siroko..dugovi katastrofa,ne polazu racuna nikom..Ovaj Vucelic otima preko 40 godina…unistio sve gde je pogledao…strasni sud

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.