Crvena zvezda objavila cene sezonskih ulaznica 1

KK Crvena zvezda objavila je cene sezonskih ulaznica za takmičarsku 2021/22.
Crveno-beli nisu zaboravili na navijače koji su i prošle sezone kupili godišnju ulaznicu iako se maltene čitava takmičarska godina igrala bez prisustva publike zbog pandemije korona virusa. Prodaja sezonskih karata počeće 6. septembra u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.

Pored prodaje koja će trajati tokom meseca septembra na štandovima ispred sedišta kluba, svi zainteresovani biće u prilici da kupe sezonske ulaznice i online.

Svi kupci sezonskih ulaznica 30 u prošloj sezoni, BESPLATNO će moći da zamene svoje sezonske ulaznice za novu sezonu, dok je za kupce sezonskih ulaznica 10 i 20 predviđena odgovarajuća doplata za sezonsku ulaznicu u novoj sezoni.

Klub je za svoje pristalice i sve kupce predvideo još jedno iznenađenje i poklon – a to je i besplatna članarina, uz dobijanje nove članske karte KK Crvena zvezda koju u novom sistemu članstva pokreće klub!

Takođe, vlasnike sezonskih ulaznica iz prošle sezone čeka još iznenađenja, o kojima će blagovremeno biti obavešteni.

Za sve one koji po prvi put žele da kupe sezonsku ulaznicu KK Crvena zvezda, na raspolaganju je 24 kategorije ulaznica sa vrlo pristupačnim cenama pred sezonu u kojoj će naš prvi tim igrati brojne velike utakmice u četiri takmičenja.

Crvenu zvezdu očekuju utakmice Evrolige, ABA lige i domaćeg šampionata koje će naš klub igrati u “Štark Areni” i u hali “Aleksandar Nikolić”. Naš klub već sada očekuje sigurnih 17 utakmica u Evroligi i 13 u ABA ligi (bez doigravanja) kao i završnica domaće Superlige.

Pripremljeni su i posebni popusati za sve koji su se vakcinisali protiv virusa Covid 19 ili to žele da učine u narednom periodu!

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari