Crvena zvezda osigurala mladog štopera - Lekoviću ugovor do 2026. 1Foto: FK Crvena zvezda

Stefan Leković, kapiten generacije igrača rođenih 2004. godine u Crvenoj zvezdi, potpisao je novi profesionalni ugovor sa crveno-belima, oročen do 2026. godine.

Strahinja Eraković poslednji je u nizu talentovanih štopera poniklih u fudbalskoj školi Crvene zvezde, a koji su uspeli da se domognu prvog tima i postanu standardni prvotimci.

Njegovim stopama mogao bi uskoro da krene i Stefan Leković, koji je u redovima Grafičara nedavno bio na zimskim pripremama u Turskoj u istom mestu u kome su se pripremali i prvotimci Zvezde.

Leković je u Zvezdinoj filijali mogao da oseti težinu senirskog fudbala i onime sa čime će se suočavati ukoliko se bude probio do prvog tima kluba iz Ljutice Bogdana.

Prethodno se Andrej Đurić, godinu dana stariji od Lekovića, izborio za mesto četvrtog štopera u rotaciji pred početak prolećnog dela sezone, dokazavši se upravo na zimskim pripremama, identičnog statusa – polaznik Zvezdine fudbalske škole i kapiten u svojoj generaciji.

Leković koji je prošao sve mlađe kategorije iza juga Marakane potvrdio je potencijal igrama u Omladinskoj ligi Srbije i Ligi šampiona za mlade.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari