Crvena zvezda prekinula saradnju sa trenerom Milošem Milojevićem 1Miloš Milojević. Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda prekinuo je saradnju sa Milošem Milojevićem, trenerom prvog tima.

Zvezda i Milojević su sarađivali u ovom svojstvu od prošlog leta kada je mesto trenera napustio Dejan Stanković.

Već nedeljama unazad se pisalo da prvotimce preuzima Barak Bahar, koji je ove sezone vodio Makabi iz Haife i sa tim klubom osvojio titulu prvaka Izraela.

Iz Zvezde su se zahvalili Milojeviću na svemu što je do sada učinio, a osvojio je titulu prvaka, šestu zaredom, 34. ukupno i doveo je tim do finala Kupa Srbije.

U tom finalu će Zvezda igrati protiv Čukaričkog. Milojevićev tim je u Ligi Evrope zakazao, pošto je ispao u grupnoj fazi tog takmičenja, boreći se za mesto u nokaut fazi sa Monakom, Ferencvarošom i Trabzonom.

„Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava javnost da ugovor sa šefom stručnog štaba Milošem Milojevićem ističe završetkom ove sezone. Naš klub iskazuje zahvalnost na sjajnoj saradnji i uspesima koje je talentovani stručnjak postigao“, saopštili su iz Zvezde.

Milojević se zahvalio klubu na svemu što mu je pružio kao mladom treneru i naveo da je sa klubom imao izuzetnu saradnju.

Sada je jasno da on neće voditi tim u Ligi šampiona, u koju su se crveno-beli direktno plasirali osvajanjem domaćeg prvenstva u Superligi.

„Trudio sam se da budem profesionalan, dao sam maksimum i to ću raditi do kraja mog boravka na klupi Crvene zvezde. Imam veliku želju da osvojimo Kup Srbije zajedno, a zatim da od 1. juna, kao što sam i ranije bio, budem navijač. Želim Zvezdi sve najbolje u Ligi šampiona, siguran sam da će biti konkurentna, kao i da će promene doneti dobre stvari. Još jednom želim da se zahvalim upravi, igračima, mom stručnom štabu, svima u klubu, medijima i navijačima na odličnoj saradnji tokom protekle sezone. Hvala na svemu“, rekao je Milojević, a preneo klupski sajt.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari