Crvena zvezda se pojačala iz IMT-a, u pitanju je napadač koji obećava 1foto:Starsport

Sezona samo što je završena, a šestostruki uzastopni šampion Srbije odlučio je da perspektivu učini boljom dovođenjem pojačanja iz IMT-a.

Barak Bahar još uvek nije ni okupio ekipu (prozivka je zakazana za 19. jun) a već je najavio da je spreman da napravi korenite promene.

Ne baš džentlmenski, obavestio je putem telefona Milana Borjana da ga više ne smatra prvim golmanom, što je kapitena ekipe veoma pogodilo, a potom je klub obavestio javnost da je pojačao perspektivu kluba angažovanjem napadača iz IMT-a.

Prema saznanjima Sportskog žurnala, Zvezda je dovela Šedraka Čarlsa koji se crveno-belima preporučio kao najbolji strelac omladinske lige sa 20 postignutih golova.

Svestan je i 19-godišnji Nigerijac da će na šansu morati da pričeka i verovatno se naredne sezone dokazuje na nekom drugom mestu kao pozajmljen fudbaler.

Prva opcija je upravo da ostane u IMT-u kao pozajmljen fudbaler i stiče iskustvo u Superligi (IMT je ove sezone obezbedio mesto u elitnom rangu), a druga je da pređe u Grafičar, koji će ostati Zvezdina filijala ukoliko se kroz baraž ne plasira u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari