Danas saznaje: Čukarički pristao da igra danas protiv Vojvodine, tražiće promenu bizarnog pravila 1Foto: Starsport

 

Utakmica polufinala Kupa Srbije između Vojvodine i Čukaričkog, koja je juče prekinuta zbog nevremena, biće danas odigrana u 15 časova na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu.

 

Podsetimo, meč je juče zbog nevremena prekinut u 32. minutu pri vođstvu Čukaričkog od 2:0. Sinoć je u medijima prenesena informacija da „brđani“ neće želeti da izađu na ponovljeni meč jer im se neće priznati dva gola prednosti koja su imali.

Vladimir Matijašević, sportski direktor Čukaričkog, rekao je za Danas da klub neće do 12 uložiti žalbu i tako u najmanju ruku odložiti današnji susret.

– Nismo najavljivali da nećemo igrati već smo samo rekli da nije pošteno da igramo ponovo, a imali smo dva gola prednosti. Propozicije Superlige kažu da kada bi susret bio prekinut, on bi bio nastavljen sutradan i važio bi postignuti rezultat. A propozicije u Kupu Srbije kažu da meč mora ispočetka i da krećemo od 0:0. Propisi su propisi i mi ćemo ih kao ozbiljan klub poštovati, ali svakako imamo pravo da tražimo promenu kako se u budućnosti ne bi i drugima desilo da budu u našoj situaciji – objasnio je Matijašević.

Pobednik suserta Vojvodina – Čukarički igraće u finalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde koja je juče savladala TSC sa 3:0.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari