De Jong o Feliksu: Ima mnogo kvaliteta i talenta i to pokazuje 1Foto: EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Žoao Feliks bio je jedan od protagonista pobede Barselone protiv Antverpena (5:0), a Portugalac je na kraju meča za Movistar + analizirao svoj novi sjajan učinak za Blaugranu, piše katalonski list Mundo Deportivo.

„Svi smo odigrali sjajnu utakmicu. Veoma sam srećan zbog pobede. Srećan sam, uživam. Mnogo mi pomažu saigrači. Ništa nisam mogao sam. Tu sam da i njima pomognem, kao što mi i oni pomažu. Trudimo se da donesemo radost klubu i navijačima“, rekao je Žoao Feliks.

Portugalski napadač je takođe upitan o „Žoaovoj Barsi“, terminu koji su mu navijači od milošte dali nakon što je stigao u klub, debitovao i postigao pogodak, ali je on samo skromno rekao da se nada da će tim moći nastaviti da igra na najvišem nivou u narednim utakmicama.

„Sada je teško održati nivo jer smo dobro započeli sezonu. Ekipa je jako kvalitetna i sada moramo da držimo ovaj tempo. Biti u vrhu nije najteža stvar. Moramo svi da radimo da bismo tu i ostali“, rekao je Žoao Feliks.

Onaj koji nije oklevao da pohvali igru Portugalca bio je Frenki de Jong, koji je istakao talenat napadača i uverenje da može da bude važan deo tima tokom sezone.

„Ima mnogo kvaliteta, mnogo talenta i to pokazuje. Nadam se da može da nastavi ovako i ako nastavi da radi kao do sada mislim da će nam mnogo doprineti“, rekao je De Jong, koji takođe je imao dobre reči za Kansela.

„On je krilo, ali mnogo igra u veznom redu. To je jedan od kvaliteta koji ima, a ima ih još i mnogo više, posebno u napadu. Nadam se da ćemo ovako da nastavimo“, dodao je Frenki, koji je priznao da je srećan zbog dobre igre ekipe.

„To je samo prva utakmica. Dobro smo počeli, ali to moramo da se dokažemo u utakmicama koje slede. Još je rano za zaključke“, rekao je De Jong.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari