Degenek ima ponudu da se pridruži Baloteliju i Monteli 1foto Peđa Milosavljević /Starsport

Razišao se Miloš Degenek nedavno na miroljubiv način sa Crvenom zvezdom. Oprostio je iskusni štoper određena dugovanja crveno-belima, dobivši mogućnost da samostalno pregovara sa zainteresovanim stranama. Nije prošlo puno vremena, a 28-godišnji momak iz Knina dobio je zanimljivu ponudu da postane saigrač Marija Balotelija i da mu trener bude čuveni Vićenco Montela.

Turska Adana zainteresovana je da u skorijem periodu angažuje reprezentativca Australije. U pitanju je klub koji ima veoma ambiciozan projekat i sasvim dobre finansijske mogućnosti, što je evidentno i na osnovu angažmana Marija Balotelija i dovođenja Vićenca Montele za šefa struke.

Adana je trenutno četvrtoplasirana na tabeli prvenstva Turske. U pitanju je veoma respektabilan sastav čiju navalu predvodi Mario Baloteli.

Italijanski stručnjak Vićenco Montela može da računa na Francuza Stambolija, zatim Argentinca Kastra, te Marokanca Belhandu.

Miloš Degenek je za Crvenu zvezdu odigrao 123 utakmice, osvojivši tri titule šampiona, i kup Srbije. Bio je član tima Dejana Stankovića koji je obezbedio dva evropska proleća, ali je tokom poslednje jeseni imao vrlo problematičan status.

Pre Crvene zvezde igrao je za Jokohamu, a prvi mandat u crveno-belom dresu završio je transferom u Al Hilal teškim 3,6 miliona evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari