Dejvis kup reprezentacija stigla u Insbruk 1Foto: Teniski savez Srbije

Dejvis kup reprezentativci Srbije stigli su u Insbruk, gde će se u okviru grupne faze, boriti na finalnom takmičenju Dejvis kupa 2021.

Selekcija Srbije u sastavu: Dušan Lajović, Filip Krajinović, Miomir Kecmanović, Nikola Ćaćić, prevođeni selektorom Viktorom Troickim, trenerom Dušanom Vemićem i ostatkom stručnog štaba doputovali su u subotu uveče, a timu bi uskoro trebalo da se pridruži i Novak Đoković.

Za plasman u četvrtfinale, ali i odlazak u završnicu Dejvis kupa 2021, koja je na programu u Madridu od 2. do 5. decembra, Srbija će se u F grupi boriti protiv Austrije 26. novembra i Nemačke dan kasnije, saopštio je Teniski savez Srbije.

Nismo izlazili na centralni teren, popodne ćemo imati trening na centralnom terenu i osetiti kakvi su uslovi upravo tu gde ćemo igrati mečeve. Čekamo Novaka da nam se pridruži i da budemo u punom sastavu, rekao je Troicki posle prvog treninga u Olimpik hali Insbruka.

Grupna faza Dejvis kupa, kao i četvrtfinalni meč pobednika Grupe F u kojoj je Srbija i Grupe C biće održani u praznoj hali zbog “lokdauna” koji Austrija uvodi od 22. novembra na period tri nedelje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari