Delegacija Svetske rvačke federacije posetila Beograd povodom organizacije SP 1Foto: Starsport (Ilustracija)

Delegacija Svetske rvačke federacije posetila je Beograd kako bi proverila kako teku pripreme za Svetsko prvenstvo, koje će se od 10. do 18. septembra održati u glavnom gradu Srbije.

Delegaciju Svetske rvačke federacije predvodio je predsednik Nenad Lalović, koji je pohvalio Rvački savez Srbije za urađeno i istakao veliku motivisanost i profesonalnost svih koji su uključeni u organizaciju.

„Srbija u potpunosti može da parira najrazvijenijim zemljama sveta kako po uslovima za treniranje koje je obezbedila rvačima, tako i kada je u pitanju organizacija predstojećeg Svetskog prvenstva. Srećan sam kada vidim koliki napredak je ostvarilo rvanje u proteklih par godina, kao i na saradnju Srbije sa Svetskom rvačkom federacijom. Radujem se spektaklu koji nas očekuje u septembru“, rekao je Lalović, preneo je danas Savez.

Predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković naveo je da je organizacija Svetskog prvenstva u septembru izuzetno značajan događaj za Srbiju i Beograd, a posebno za rvanje kao sport i da je to potvrda kvalitetnog i posvećenog rada Saveza.

„Predstavnicima Svetske rvačke federacije detaljno smo predstavili kompletan plan organizacije i zaista sam zadovoljan njihovim reakcijama i konstruktivnim predlozima. Prvenstvo se organizuje na najvišem svetskom nivou u skladu sa svim standardima ovako velikog takmičenja. Osim fantastičnih borbi rvača, očekuje nas i veoma atraktivan zabavni program i bogat prateći sadržaj u kojem će i rvači i posetioci moći da uživaju“, rekao je Trajković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari