Detalji posle meča Partizan-Napredak zbog kojih se Igor Duljaj našao na "tapetu": Delegat i komesar gađani kamenicama 1foto:Sportklub

Samo zahvaljujući prisebnosti pojedinaca iz kluba u Humskoj izbegnuti incidenti većih razmera.

Meč odigran na stadionu Partizana pre dve nedelje imao je i „treće poluvreme“. Crno-beli nikako nisu mogli da „svare“ poraz od Kruševljana pred svojim navijačima i zbog ponašanja posle meča gotovo su svi pali na testu elementarne pristojnosti.

Glavni sudija na utakmici Nikola Radaković, doduše posle više od deset dana, prijavio je Igora Duljaja zbog nesportskog ponašanja, tačnije dobijenih uvreda i teških reči koje mu je uputio šef struke crno-belih.

Sportklub danas objavljuje da su incidenti posle meča bili daleko veći i ozbiljniji i da su najteže prošli komesar i delegat na utakmici.

Naime, na putu ka svlačionici delegat Zvonko Jevremović i  komesar za bezbednost Zajednice klubova Super i Prve lige Marko Osmajlić pogođeni su kamenicama u glavu, ali niko nije teže povređen.

Takođe, huligani su razbili prozore na sudijskoj svlačionici i službena lica gađali staklom.

Svim ovim propustima i nedopustivim ponašanjem članova crno-belih kao i navijača baviće se Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije.

Veći incidenti izbegnuti su zahvaljujući prisebnom ponašanju pojedinaca u Partizanu, pre svega Srećka Šljukića, komesara u klubu iz Humske.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari