Dinamo protiv Voždovca u Vranju 1Foto: V. Ristić (Arhiva)

Utakmicu drugog kola plej-auta fudbalske Super lige Srbije u okviru 32. kola u subotu 21. aprila, protiv Voždovca ekipa Dinama igraće u Vranju u subotu na stadionu „Jumko“, po prvi put od početka sezone, odluka je nadležnih organa Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Vranjancima nije bilo dozvoljeno da svoje utakmice u debitantskoj sezoni u prvoj fudbalskoj diviziji Srbije igraju u Vranju jer stadion nije ispunjavao tehničke uslove, a nakon dodatnih radova na sredjivanju tribina i prostorija za fudbalere i službena lica usledila je dozvola „žutima“ da se u finišu borbe za opstanak bore pred svojim navijačima.

Tribine su sredjene, uradjene potpuno nove prostorije za službena lica i fudbalere na „Jumku“, pa sada stadion može da primi više od četiri hiljade navijača.

Sve utakmice kao domaćin Dinamo je od početka sezone igrao u komšiluku na Gradskom stadionu u Surdulici, gde kao Superligaš nastupa i ekipa Radnika.

Pored utakmice sa Voždovcem Dinamo će pred svojim navijačima do kraja prvenstva igrati još protiv direktnog konkurenta u borbi za opstanak ekipe Zemuna ( 5. maja), kao i protiv Spartaka iz Subotice ( 12. maja).

Na klupi Dinama u Vranju posle još jednog isključenja na poslednjoj utakmici protiv Mačve u Šapcu, neće moći da sedi trener i predsednik kluba Dragan Antić. Posle odlaska Saše Ćurčića, kao i bolesti Radmila Jovanovića, u važnoj utakmici Vranjanci će biti bez predstavnika u liku trenera na klupi.

Posle 31 odigrane utakmice Dinamo se nalazi na poslednjem mestu tabele sa pet pobeda, isto toliko remija i 21 porazom uz gol razliku 18:64 (-46) i deset bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari