Direktor kragujevačkog Radničkog odgovorio Igoru Duljaju: Izvinjavam se što nismo pustili Partizan da pobedi 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Slavko Perović, sportski direktor Radničkog 1923, nazvao je „sramnom“ izjavu trenera Partizana Igora Duljaja posle meča ova dva tima u 19. kolu Superlige (3:3), kako se protiv crno-belih vodi „fudbalski rat“ zato što su Kragujevčani nastupili u najboljem sastavu.

– Ja se stvarno izvinjavam Igoru Duljaju što nismo sklonili pola tima, šest igrača sa po tri žuta kartona, da bi Partizan lakše mogao da pobedi. Možda smo pogrešili što ga nismo pitali ko bi po njemu trebao da igra, pošto možda još živi u nekom vremenu kada je to bila praksa – rekao je Perović.

On je dodao da je Duljaj pokazao „veliko nepoštovanje“ prema klubu iz Kragujevca.

– Ovo je sramna izjava kojom je pokazao nipodaštavanje momaka koji su izginuli 90 minuta za svoj klub i grad, kao i veliko nepoštovanje prema jednom velikom klubu sa ogromnom tradicijom, kakav Radnički sigurno jeste. Neka pogleda bolje sastave našeg tima na svim utakmicama u poslednje tri godine i videće da nikada nismo taktizirali zbog kartona ili bilo čega drugog, već da smo uvek igrali sa najjačim sastavom protiv svakog rivala – izjavio je sportski direktor Kragujevčana.

Posle utakmice koja je odigrana u nedelju na stadionu u Humskoj Partizan na tabeli Superlige zaostaje dva boda za prvoplasiranom Crvenom zvezdom, sa kojom se sastaje u sredu (18.00).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari