Đoković bez medalje na Olimpijskim igrama

Ostavite komentar


  1. Videla se promena psihičke spremnosti, pad koncentracije i pojačana nervoza kod Novaka posle poraza u singlu od Zvereva. Gust raspored i želja da i u mix dublu učestvuje ga je već koštsla medalje u singlu. Pravo čudo će biti ako se Novak izdigne i sa Ninom Stojanović uspe da osvoju bronzu. Ima više želje da se bori za Srbiju nego svi nazovi političari, takozvane patriote i državni funkcioneri ZAJEDNO!

  2. Nije u redu da Stojanovicku tako ispali. Ipak je on profesionalac.
    Očigledno je psihički “potonuo” malo, ali nema veze ipak je on svetski a nas!

  3. Ne treba Novaku zlato, srebro ni bronza, on je nase najdragocenije blago koje svojom humanoscu, najvecim ljudskim kvalitetima i sportskim uspesima obasjava njemu, a i nama toliko voljenu Srbiju. Ziveo Novace i uvek srecan bio❣️

  4. Bravo Nole i Nina i hvala vam za sve . . . ali ima i srece u nesreci jer da je“ pala “ makar i bronza ovaj $n$ rezim bi nas ( i Noleta sa Ninom ) podavio u sumanutoj propagandi i naravno sve pripisao “ nasem Aci “ ( uvek pod navodnicima jer niti je nas niti je Aca ) trazeci da mu se ( “ nasem Aci “ ) poklone medalje pred uvlakackim medijima samo za odrzavanje Acinog opadajuceg rejtinga . . . puno srece za buduce podvige na teneskim terenima sirom sveta . . .

  5. Pa mnogo smo se zaleteli brate ? Zinulo se preterano. Ne moze bas sve i bas odmah. Treba malo imati mere i biti objektivan pri proceni svojih granica. Uvek se treba imati na umu Ikara i Dedala.

  6. Nole najbolji si. Ne tuguj asu nas. Ti si broj 1.podrska svim sportisti a U Tokiju.

  7. Moje mišljenje je da je VELIKA GREŠKA igranje NOLETA u mixu, takvo opterećenje ni čelik ne bi izdržao, naravoučenije za naredne Olimpijske igre – hvala Noletu, a i svim našim sportistima koji su nam priredili radost svojim uspesima i svim ostalima na učešću na OI.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.