Đoković održao lekciju Eurosportu: Proverite informaciju pre nego što je objavite 1foto EPA-EFE/DIEGO FEDELE AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Novak Đoković na instagramu je odgovorio na objavu Evrosporta koja je, po njegovom mišljenju bila nekorektna.

Uz snimak kako Đoković u meču prvog kola Australijan opena govori sudiji da mora do toaleta stajao je opis: „Novak Đoković se usprotivio sudij ii otišao na ranu pauzu za toalet“.

Novak je odgovorio na instagramu: „Evrosporte, molim vas proverite informacije pre nego što objavite nešto osuđujuće i pogrešno“.

Potom je usledilo detaljnije Đokovićevo objašnjenje: „Sudija mi je dozvolila da odem u toalet, ali mi je rekla da nemam pauzu za toalet, već da moram to da obavim tokom pauze između gemova. Rekla mi je (to niste uhvatili kamerom) da moram da požurim. Kada sam već skoro izašao sa terena, ona me je pozvala (ja nisam čuo) da mi kaže da je toalet na suprotnoj strani terena. Našao sam i taj u koji sam ja pošao, i morao sam da budem brz zbog vremena. Nisam joj se ’usprotivio’ niti sam prekršio pravilo. Dala mi je dozvolu i rekla da budem brz. Sledeći put budite pažljiviji s time što kačite. Imate odgovornost prema mnogo sportskih fanova koji prate vašu stranicu“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari