Đoković s kacigom kao na Điru: Danas sam došao pripremljen (VIDEO) 1Foto: AP/Alessandra Tarantino

Na Apeninima je u toku 107. Trka kroz Italiju, čuveni Điro, jedno od najcenjenijih i najdugovečnijih takmičenja u biciklizmu.

Đoković s kacigom kao na Điru: Danas sam došao pripremljen (VIDEO) 2
Foto: EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Kad je najbolji teniser sveta Novak Đoković danas stupio u kompleks u kojem se igra turnir iz masters serije u Rimu, izgledao je upravo kao junaci sa točka koji ovih dana ulažu krajnje napore u krstarenju po drumovima i vrhovima na „čizmi“.

S kacigom preko kačketa i s osmehom na licu Đoković se pravo uputio prema obožavateljima koji su strpljivo sačekali da njihov ljubimac stigne.

Odmah je prionuo na deljenje autograma.

Kao da se juče ništa nije dogodilo osim očekivane pobede u prvom meču protiv Francuza Korantena Mutea, a ne što mu je na glavu pala flaša iz ranca jednog gledaoca koji se naginjao da olovka u Đokovićevoj ruci dođe i do njega.

U sceni, koja je po razleganju graje Đokovićevih ljubitelja u želji da steknu dragoceni suvenir sasvim podsetila na početak pređašnje, nije bilo opasnosti da prvom „reketu“ išta iz publike naspram njega padne na glavu jer je sada bio u ravni s njom.

A kaciga je odraz Đokovićevog duha da i neprijatnost koja ga je strefila obrne na šalu i izmami smeh i nove simpatije.

„Danas sam došao pripremljen“, poručio je šestostruki osvajač u Rimu na društvenoj mreži Iks, prilažući video sa današnjeg dočeka.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari