Dogovor sa Šapićem za dva i po minuta 1Foto: Starsport

Srpski stručnjak Igor Milanović novi je trener vaterpolista Novog Beograda. Uprava je odlučila je da za trenera prvog tima postavi proslavljenog reprezentativca i jednog od najtrofejnijih evropskih trenera.

zbor je pao na Milanovića, koji je dva puta osvajao Ligu šampiona.

Hvala Upravi kluba, Aci Šapiću i Slavku Gaku, koje znam ceo život. Hvala i Đorđu Pejčiću, direktoru kluba, hvala im što su mi omogućili da dobijem ovakvu priliku. Možda jeste neprirodno doći tri meseca pred kraj, ali nikad se nisam obazirao na periferne stvari. Motivisan sam da posle dve godine, Zvezde i one sezone kada je korona prekinula takmičenja pokažem najbolje od sebe. Novi Beograd je izrastao u jedna izvanredan klub, mislim da ima najbolje uslove na svetu koji mogu da postoje”, poručio je Igor Milanović.

Odradio sam prvi trening sa timom, koji je izvanredan. Većinu igrača poznajem i već sam sa njima radio. Sa ovakvim kvalitetom tima nemamo o čemu drugom da razmišljamo osim o pripremi i kako ćemo dobiti svaku utakmicu. Sa Šapićem sam se dogovorio za dva i po minuta vezano za sve. Željan sam rada, odmah sam prihvatio. Mogu da kažem da ću dati sve od sebe, kao i uvek”, rekao je Milanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari