Dragović: Samo su nam iz prekida pretili 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Crvena zvezda će u revanšu osmine finala Lige Evrope, narednog četvrtka, pokušati da nadoknadi tri gola zaostatka iz meča u Glazgovu. Na osnovu konačnog ishoda u Škotskoj deluje da Rendžers ima garantovan kapital, međutim Aleksandar Dragović, štoper crveno-belih smatra da odbrana ne bi trebalo da bude problem na nekadašnjoj marakani, s obzirom na to da je bila stamena i u Glazgovu.

Zvezda je sva tri gola primila nakon prekida; ako se izuzme prvi koji je došao nakon realizacije penala Tavernijea, ostala dva došla su posle kornera i to sa desne strane.

Reklo bi se da su odbrambeni igrači Zvezde, zonskim pristupom prilikom branjenja prekida, dosta toga mogli bolje da urade. I sam Dragović je svestan da su u tom segmentu „kapitulirali“ ali je i stava da je odbrana Zvezde u ostalim segmentima igre bila sasvim stamena.

„Jedino što su napravili bili su ti prekidi. Znali smo da su veliki i da njihov kapiten dobro centrira. Jebi ga… Izugbili smo nikad se ne zna“, spontano je izletelo Dragoviću posle utakmice.

Delovalo je da bi korpulentni Morelos, centarfor Rendžersa, mogao da namuči štopere Crvene zvezde, ali je Dragović otkrio da se jedino kod prvog kontakta sa Kolumbijcem osetio inferiorno, a da je kasnije, tokom utakmice vladao situacijom.

„Kada je ušao u mene kod prvog duela mislio sam da će da me baci pet metara. Dao je gol iz jedine šanse. Mislim da je cela odbrana odigrala dobro“, naveo je Dragović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari