Drejmond Grin posle "davljenja" Rudija Gobera: Nikoga ne sažaljevam 1EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Jedan od najprljavijih ali i najnekulturnijih košarkaša u NBA ligi, svoje ponašanje na utakmici protiv Minesote „opravdao“ je željom da zaštiti saigrača.

Drejmond Grin odrađuje suspenziju od pet utakmica zbog ponašanja na duelu Golden Stejt – Minesota.

Na tom duelu, došlo je do koškanja Kleja Tompsona i Mekdenijelsa i to već u prvom minutu utakmice.

Iako je bio skroz na drugom kraju terena, kao da je jedva dočekao, Grin se zaleteo ka gužvi i sa leđa uhvatio u „špansku“ Rudija Gobera koji je samo želeo da razdvoji dvojicu zavađenih igrača.

Grin je toliko snažno uhvatio za vrat francuskog centra da je nekoliko ljudi moralo da interveniše.

Bez osećaja krivica i kajanja, Grin je svoj potez obrazložio nesuvislim frazama koje se odnose na to da je samo želeo da zaštiti svog saigrača.

– Nikoga ne sažaljevam – poručio je Grin i time samo pokazao koliko njegovo prisustvo na terenu može biti neprijatno po protivničke igrače.

Četvorostruki NBA šampion ne samo što ne ume da se iskontroliše, što je demonstrirao i prošlog leta na treningu kada je nokautirao tadašnjeg saigrača Džordana Pula, već je neko ko mnoge stvari, čini se, rad planski.

– Uvek ću biti tu za svoje saigrače. To sam ja. Tačno, pogrešno ili ravnodušno, pogledajte na svoju stranu i ja ću biti tamo ili čak ispred vas – naznačio je Grin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari