Drejmond Grin: Zaboleo me je odlazak Bjelice, bili smo baš bliski 1EPA-EFE/CJ GUNTHER

Osvojio je titulu sa Golden Stejtom ali je potom rešio da završi sa sedmogodišnjom NBA karijerom i vrati se u Evropu. Uprkos tome što u Voriorsima nije ima neku važnu ulogu, Nemanja Bjelica izgradio je dobar odnos sa saigračima, o čemu svedoče i reči Drejmonda Grina.

Dugogodišnji as Voriorsa i jedan od najzaslužnijih uz Stefa Karija i Kleja Tompsona za najveće klupske uspehe poslednjih godina, otkrio je u razgovoru za američke medije ga je odlazak popularnog Profesora “zaboleo“.

„Iskreno sam malo i povređen zbog njegovog odlaska. Imao sam priliku da stvorim sjajan odnos sa Belim koji će trajati i kada prestanemo da igramo košarku. Osećam da je njegov odlazak više porodična nego poslovna odluka pošto ima dvoje male dece i želi da bude bliži porodici. Zato sam srećan zbog njega“, otkrio je prirodu odnosa sa Bjelicom, najveći brbljivac u NBA.

Grin smatra da je Bjelica svojom ulogom u ekipi imao doprinos veći nego što je to statistika ilustrovala.

„Bezveze je što je otišao, zbog nas, definitivno, jer nam je njegova raznovrsnost i sve ono što je donosio na parketu mnogo značilo. Bio je još jedan plejmejker na terenu i neko ko može da razvuče protivničku odbranu, što je bilo jako dobro za nas. Izgubili smo ga, što me je iskreno zabolelo. Opet, srećan sam zbog njega, vraća se tamo gde će biti bliži porodici, što mu je jedan od najvažnijih detalja.“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari