Duljaj posle prolaska Partizana u četvrtfinale Kupa: Teško je kad svaku utakmicu igraš na pobedu 1Foto: Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

Trener Partizana Igor Duljaj rekao je posle utakmice osmine finala Kupa, u kojoj je njegov tim tek posle penala eliminisao Grafičar (5:4), da njegovim igračima nije lako da svaki meč igraju na pobedu.

– Iskren da budem, očekivao sam da će biti ovakva utamica. Imao sam ih mnogo kao igrač. Znao sam da će protivnik biti motivisan. Igrali su odgovorno. Mlada su ekipa, imala je ogromu želju da se dokaže pred protivničkim fudbalerima. Predviđam im lepu budućnost – izjavio je trener Partizana.

On se zahvalio publici koja je po hladnom vremenu došla na stadion u Humskoj.

– Mnogo je teško igrati svaku utakmicu na pobedu, posebno ako je unapred dobijena. Cilj je ostvaren. Ono što može da bude za pohvalu jeste da je publika mogla da vidi mladog igrača Jovanovića. Ova utakmica je zaboravljena. Zahvaljujem se navijačima koji su došli po hladnom vremenu da podrže svoju ekipu – rekao je Igor Duljaj.

Mečevi četvrtfinala Kupa na programu su 10. aprila 2024. godine, a među osam najboljih uz Partizan plasirali su se i Novi Pazar, Radnički 1923, OFK Vršac, Čukarički, Voždovac, Vojvodina i Crvena zvezda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari