Duljaj: Zavisimo od drugih, ali prvo mi moramo da odigramo kako treba 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je danas u Beogradu da plasman njegove ekipe na kraju sezone u Super ligi Srbije zavisi od drugih ekipa, ali je istakao da najpre crno-beli moraju da odrade ono što se od njih traži na terenu.

„U ovom trenutku razmišljam samo o sutrašnjoj utakmici… Istina je, mnogo toga zavisi od drugih ekipa, ali sve to pada u vodu ako mi ne odradimo ono što se traži od nas“, rekao je Duljaj na konferenciji za novinare u Sportskom centru Teleoptik.

Fudbaleri Partizana dočekuju sutra Radnički 1923, u utakmici 35. kola Super lige Srbije.

Crno-beli su trenutno četvrti na tabeli domaćeg šampionta sa 64 boda, odnosno imaju četiri manje od TSC-a i Čukaričkog, a tri više od Vojvodine.

„Prva utakmica je najvažnija, protiv Radničkog koji je dosta nezgodan protivnik. Već su uzeli bodove Partizanu tako da moramo da budemo oprezni. Najvažnije je kako ćemo mi da izgledamo na terenu“, rekao je Duljaj i naveo da ima „male dileme“ oko sastava koje će rešiti posle današnjeg treninga.

Trener crno-belih je istakao i da njegov tim i pri vođstvu na utakmicama nikako ne sme da se opusti ni ako vodi sa 2:0, 3:0…

„Nema opuštanja, sve može da nas košta. Ako vidim prvi znak opuštanja, stiže reakcija sa klupe“, rekao je Duljaj.

Duljaj je naveo i da se „neće baviti“ utakmicama Čukaričkog i TSC-a.

„Uz dužno poštovanje protivnika sa kojima igraju, mislim da će veoma teško izgubiti bodove. I Čukarički i TSC imaju sudbinu u svojim rukama, igraju odličan fudbal tako da se neću baviti time, gledaću samo svoj tim i ono na šta mogu da utičem“, rekao je Duljaj.

Partizan će sutra ponovo igrati pred navijačima.

„Samo želim da dođu. Molim vas, dođite na stadion“, rekao je Duljaj.

„Politiku kluba ne vodim, ja sam trener, gledam šta je najbolje za tim, trošim energiju samo na stvari na koje mogu da utičem. Pozivam navijače da dođu u što većem broju, neka navijaju, neka skandiraju šta god žele, samo neka dođu na stadion“, dodao je on.

Utakmica je na programu sutra od 19.30 na stadionu u Humskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari