Dušan Tadić: Uspećemo da prođemo grupu 1Foto: Starsport

Na današnjem žrebu odlučeno je da će se fudbaleri Srbije u grupnoj fazi Svetskog prvenstva sastati sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom. Dušan Tadić, kapiten Srbije, uveren je da u datoj konkurenciji mogu proći u narednu fazu.

Čak dva, od tri konkurenta u grupnoj fazi identični su rivalima iz uvodne faze Svetskog prvenstva u Rusiji pre četiri godine. Srbija će se ponovo sastati Brazilom i Švajcarskom, dok je Kamerun vrlo nezgodan protivnik.

„Slična grupa kao u Rusiji, samo Kamerun umesto Kostarike. Idealno da se osvetimo na pravi način i da prodjemo grupu. Brazil je favorit, ali to ne znači da će sigurno proći, mi moramo da verujemo da ćemo proći grupu i to ćemo onda i postići. Švajcarska je uvek nezgodna, Kamerun tipična afrička reprezentacija, fizički dominantna ali hoćemo, možemo i uspećemo da prođemo grupu“, uvodni je utisak Dušana Tadića, kapitena reprezentacije Srbije.

„Orlovi“ će na startu igrati sa Brazilom 24. novembra, četiri dana kasnije sa Kamerunom, a 2. decembra protiv Švajcarske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari