Duško Ivanović o neshvatljivim oscilacijama u Baru: Ponovo pad koncentracije i period loše igre 1foto: Srđan Stevanović/Starsport

Uspeli su košarkaši Crvene zvezde da savladaju Mornar u Baru (87:65), ali je trijumf ostao podvučenom crvenom linijom zbog već viđenih oscilacija u igri, pre svega u poslednjoj deonici.

Hronični problemi, viđeni i konstatovani na mečevima sa Borcem i Cibonom u abaligaškoj konkurenciji, doživljeni su i u Baru, s tim da posledice nisu bile toliko velike.

Crvena zvezda je sredinom druge deonice imala plus 27 u Baru, a onda je dozvolila da Mornar u poslednjoj četvrtini razliku svede na svega šest poena.

Barani su, čak, imali i napad za potencijalno svođenje zaostatka na svega jedan posed, ali je na kraju Fakundo Kamapco, u konekciji sa Lukom Mitrovićem, inicirao kapitalnu seriju 14:0.

– Pokazali smo i mi i Mornar dobre i loše strane. Ponovo smo, kao u nekim za nas bitnim utakmicama, imali pad koncentracije i period loše igre, ali smo na kraju uspeli da dobijemo. Mornar je pokazao da igra izuzetno modernu i brzu košarku. Ima sjajne šutere i čestitam im na dobroj sezoni – svedeno i kratko obraćanje, imao je Duško Ivanović posle trijumfa u Baru, zahvalivši se domaćinu na načinu na koji su ugošćeni.

– Zahvaljujem se od sveg srca na toplom prijemu. Ovde sam bio dok se igralo u Jugoslaviji, ali nisam odavno. Sviđa mi se dvorana, ambijent – svaka čast.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari