Duško Ivanović posle pobede nad Partizanom: Došli smo ovde da osvojimo trofej 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je posle pobede njegovog tima u duelu sa Partizanom u polufinalnoj utakmici Kupa Radioja Koraća (83:75) da je Fakundo Kampaco bio ključni igrač „večitog derbija“.

„Kampaco je igrač koji je igrao na visokom nivou i koji je pokazao svoj kvalitet u španskom prvenstvu, Evroligi, NBA i pored toga što je imao ovakav indeks on može još mnogo bolje da igra i to je njegov cilj i to tražimo od njega. On će biti još bolji i večeras je držao ekipu, vodio ekipu i mislim da je bio previše uzbuđen i do sada nije igrao protiv ovako jakog protivnika kao večeras što je bilo. Bio je užurban u prvom poluvremenu, nije razmišljao, a posle je bilo bolje i ovo nije još uvek taj nivo na kom će biti“.

On je dodao da je mjegov tim ostvario veliki trijumf, ali da mora da sačuva koncentraciju i u duelu za trofej sa Megom.

Ovo je pobeda i igrača i stručnog štaba i medicinske ekipe. Niko se ne izdvaja, kada pobedimo svi pobedimo, a kada se izgubi onda trener gubi. Najbitnije je igračima da znaju da imamo još jednu utakmicu ispred nas da bismo došli do trofeja. Utakmcia traje 40 minuta i imamo malo vremena, a moramo da budemo spremni da igramo 40 minuta da bismo bili spremni za finale. Ništa nije završeno, pokazali smo da smo dobra ekipa jer smo dobili meč iako smo gubili 18 razlike. Ovo je kvalitetna i talentovana ekipa“, izjavio je Ivanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari