Duško Ivanović posle utakmice sa Asvelom: Prvo poluvreme smo odigrali vrhunski, u drugom je bilo oscilacija 1foto Srđan Stevanović/Starsport

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je posle utakmice 1. kola Evrolige u kojoj je njegov tim pobedio Asvel (94:73), da je zadovoljan pobedom, ali da od svojih igrača očekuje još bolje partije.

–  Ova utakmica je bila izuzetno važna za nas, osećao se i pritisak. Odlično smo otvorili meč, služio nas je šut za tri poena, stekli smo dovicifrenu prednost koju smo čuvali do kraja meča. Hvala navijačima na velikoj podršci, ali moram da naglasim da očekujem više i bolje u periodu koji sledi – rekao je trener crveno-belih.

On je dodao da je Zvezda odigrala sjajno u prvom poluvremenu.

– Iskreno pribojavali smo se meča, a taj mali strah je doveo do toga da pristup meču bude vrhunski. Prvo poluvreme je bilo odlično, u nastavku je bilo oscilacija. Ponavljam još jednom, moramo da pojačamo stepen agresivnosti u odbrani, ne smemo da se oslonimo na napad i šut za tri poena – izjavio je Ivanović, a potom ponovio da Zvezda ima dobre igrače, ali da još uvek to nije dobar tim.

– Imam tim koji je skup dobrih igrača, a sada je cilj da napravimo dobar tim. Utamkmicu igra 12 igrača, tako da trojica moraju da budu pored klupe, tako će biti i u narednim mečevima.

Naredni meč u Evroligi crveno-beli igraju 13. oktobra protiv Žalgirisa u Kaunasu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari