Dve žurke, a jedan rođendan JSD Partizan 1Ostoja Mijailović (Levo) i Milorad Vučelić. Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Jugoslovensko sportsko društvo Partizan, koje broji 27 klubova u 24 sporta, osnovano je 4. oktobra 1945. godine u beogradu, a 77. rođenan crno-belih obeležava se na dve različite proslave.

Zbog sukoba koji je izbio prilikom izbora Ostoje Mijailovića na funkciju predsednika JSD Partizan, dve suprotstavljene frakcije rođendansko slavlje organizovale su na različitim lokacijama.

Zvanični predsednik i prvi čovek Košarkaškog kluba Ostoja Mijailović, koji ima podršku većine klubova članica društva, zakazao je prijem u hotelu Hajat.

„Jugoslovensko sportsko društvo Partizan zakazalo je proslavu 77. rođendana u beogradskom hotelu Hajat za utorak 4. oktobar. Proslava će se održati u Kristalnoj dvorani hotela sa početkom u 20 časova, a kako je najavio novi predsednik JSD Ostoja Mijailović, na nju će doći oko 400 ili 500 znamenitih ljudi iz crno-belog sveta“, piše u saopštenju koje je potpisao Mijailović.

Fudbalski klub Partizan, na čelu sa Miloradom Vučelićem, rođendan je obeležio na stadionu u Humskoj.

„Poštovani, pozivamo vas da nam se u utorak 4.10.2022. godine sa početkom u 15 časova pridružite na tradicionalnom rođendanakom koktelu JSD Partizan. Koktel će se održati u pres sali stadiona Partizan, Humska 1. Tokom koktela možete uzeti izjave od prisutnih igača, stručnog štaba, članova UO FK Partizan, kao i prisutnih zvanica“, piše u saopštenju koje je ova frakcija dostavlila medijima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari