Uvrede, ogovaranja, delegati „bez mišljenja“ i Mirko Poledica kao „poslednji Mohikanac“: Kako je iza kulisa izgledao izbor Dragana Džajića za predsednika FSS

Ostavite komentar


  1. Niko ne osporava Draganu Džajići njegova dostignuća u fudbalu, ali shvatite, ako hoćemo napredak, treba da damo šansu novijo generaciji, koji su igrali savremeni fudbal, u mnogim klubovima i imali kontakte širom sveta.
    Ovo u Katau, je dokaz, da se protežiraju imena a ne umeće.
    Sa porodicama iči na svetsko prvestvo, ni mnogo bogatije zemlje nisu sebi priuštile.

  2. Ne ide i ne ide…ne može nova, sveža energija da uđe u bilo koju poru društva, nigde.

  3. „Srpski fudbal“ (namerno pod navodnicima) ipak nije dobio adekvatni profil predsedavajućeg. Mnogo pogodniji i reprezentativniji primerak za takvu menažeriju dugi niz godina unazad bi bio Belivuk sa svojom pratećom ekipom saradnika.

  4. Možda grešite,pa Nedimović je tu zbog travnatih površina,zbog fudbala sigurno nije.ČOVEK ZBOG KOGA JE MOJA GENERACIJA POČINJALA DA IGRA FUDBAL,ovim potezom poništio je sve ono zbog čega smo mu se divili.ZAŠTO DŽAJO,ZAR SI MORAO,a mogao si ostati poštovan i voljen do kraja života.KOLIKO ĆE JOŠ VELIKANA PASTI PRED VOLJENIM VOĐOM?!?!Mnogi bi rekli da nam samo Bog može pomoći,a ja ipak mislim da on sa tim nema ništa.

  5. Baš takvi su srpski muškarci: laju, klevetaju, Gaze, i izaberu najgoreg. Najbolje su oterali u pametne države. Zavist je uništila Srbe.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.