Džordan: Kad je umro Kobi Brajant, umro je i deo mene 1Foto: Beta/AP Photo/Marcio Jose Sanchez

U Los Anđelesu je danas održana komemoracija legendi svetske košarke i zvezdi NBA lige Kobiju Brajantu, njegovoj ćerki Điani (13) koji su u januaru, sa još sedmoro putnika, poginuli pri padu helikoptera, a dirljivim govorima od Brajnta su se oprostili njegova supruga Vanesa i kolege iz NBA Majkl Džordan i Šejkil O’Nil.

„Kad je umro Kobi Brajant, umro je i deo mene“, poručio je u suzama Majkl Džordan, govoreći o Brajantu kao „mlađem bratu“.

Ceremonija nazvana „Slavlje života“ počela je nastupom pevačice Bjonsi koja je otpevala svoj hit „XO“, navodeći da je to bila „jedna od Kobijevih najdražih pesama“.

Brajntova udovica Vanesa prvi deo svog govora posvetila je ćerki Điani, navodeći da je bila sjajna u sportu i da je volela da pomaže drugima i podučava ih.

Za Kobija je rekla da ga nije doživljavala „kao slavnu osobu, kao sjajnog košarkaša“.

„Bio je moj slatki muž, prekrasan otac naših kćerki. Bio je moj. Bio mi je sve. Voleo me je više nego što ja to mogu iskazati ili izreći“, rekla je u dirljivom govoru Vanesa Brajant.

Uoči održavanja današnje komemoracije, Los Anđeles Tajms je objavio da je Vanesa Brajant zbog smrti supruga i ćerke tužila kompaniju koja je vlasnik helikoptera, prenela je agencija AP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari