Engleski mediji najavljuju da je Đoković pronašao svog naslednika: Novak tajno radi sa mladim teniserom iz Srbije

Ostavite komentar


  1. Prelepo je što Novak pruža bezrezervnu podršku svim igračima a pogotovo mladim talentima kao u ovom slučaju. Pravi vitez sporta.
    Samo ne razumem naslov članka u Danas-u. Kako to radi TAJNO, ako se već zna da neko vreme radi. Nespojivo je. Samo mamac za klikove bez potrebe. Svakako je zanimljiva vest

  2. Već vidim dokle ćeš dogurati. Momče, skromnost je odlika velikih, a ti reče da imaš igru za prvih deset. E, nemaš i što pre spoznaš to pre ćeš napredovati. Kad ti ne upali prvi servis nemaš igru ni za prvih sto. Želim ti uspešnu karijeru.

  3. Od Naleta se može očekivati samo pozitivne i lepe stvari,svaka čas NOL

  4. Mogao bi pored velikog srca da placa porez u srbiji gde ga toliko obozavaju.
    Kao sto Rafa placa u svojoj zemlji a i mojoj.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.