Kada i gde možete da gledate meč između Partizana i Albe u Evroligi? 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Košarkaši Partizana gostuju Albi u 33. kolu Evrolige, a cilj je svakako pobeda.

Uprkos srceparajućem porazu od Olimpijakosa protekle nedelje u „Štark areni“ 69:74, crno-beli se i dalje nalaze u plej-in trci i tako da će biti sve do poslednjeg kola koje je na programu naredne nedelje.

Letimičan pogled na tabelu favorizuje Efes koji ima pobedu više od izabranika Željka Obradovića, no raspored je taj koji ide na ruku beogradskom timu.

Efes ove nedelje ima teško gostovanje Fenerbahčeu koji se bori za što bolju pociziju pred početak plej-ofa i pobeda koja im je preko potrebna je pod znakom pitanjem.

Ukoliko bi u poslednja dva kola turski tim imao učinak 1-1, a aktuelni šampion ABA lige 2-0, to znači da bi se Partizan našao na tabeli ispred velikog rivala zbog boljeg međusobnog skora.

Dalje, ima još ekipa koje se bore za deseto mesto poput Armanija, Bajerna i Žalgirisa i na koje se mora obratiti pažnja, no ima i ona računica da devetoplasirana Baskonija uopšte nije tako sigurna i da bi sa dva poraza u poslednja dva kola (protiv Reala i Virtusa) završila iza Partizana ukoliko bi pak crno-beli savladali Albu i Valensiju kroz nedelju dana na domaćem parketu.

Dakle, računica je sasvim jasna i Partizan itekako ima za šta da igra.

Meč između Albe i Partizana se igra u četvrtak 4. aprila sa početkom 20.30 časova, a možete ga direktno pratiti na kanalu Sport Klub 1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari