Fakundo Kampaco sa novim saigračima otputovao u Atinu, na megdan Olimpijakosu 1Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Košarkaše Crvene zvezde u četvrtak uveče očekuje teško gostovanje Olimpijakosu. Iako je sa novim saigračima krenuo put Atine, još uvek je neizvesno da li će Fakundo Kampaco debitovati u crveno-belom dresu u prestonici Grčke (15. kolo, 20.00).

Argentinac je sinoć trenirao sa Brankom Lazićem i saigračima, delovao je veoma uzbuđeno i motivisano, ali ni sam nije znao kada će debitovati za Crvenu zvezdu.

Kampaco još uvek nije registrovan zbog administrativnih problema koje uprava Zvezde mora što hitnije da reši, a vezani su za dugovanja koja klub ima prema Džejlenu Adamsu.

Doskorašnji plejmejker Zvezde obratio se Evroligi jer crveno-beli nisu izmirili njeogva potraživanja u iznosu od 200.000 evra.

Takođe, Argentinac se tek nedavno priključio novim saigračima; daleko je još uvek od takmičarske forme, naročito jer vreme provedeno u Dalasu nije upotpunio nastupima za Mavse u NBA ligi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari