Falka traže Peruđa i Ređina 1Foto: Starsport

Vreme prolazi a Filipo Falko nikako ne uspeva da se nametne Dejanu Stankoviću. Konkurencija po desnoj ofanzivnoj strani sve više jača, pogotovo u filijali Crvene zvezde, Grafičaru zbog čega informacije sa Apenina da Italijana traže Peruđa i Ređina deluju kao realna varijanta da Falko već u januaru promeni sredinu.

Nije zgoreg i podsetiti da Zvezda bivšem klubu Falka, Lečeu duguje i novac za obeštećenje, zbog čega su dve strane i završile na sudu.

Italijanski drugoligaši Peruđa i Ređina ove sezone imaju problema sa realizacijom, pa uveliko traže pojačanje za navalu. Prema informacijama tamošnjih medija, njihova meta u januaru biće ofanzivni vezista Crvene zvezde Filipo Falko.

U oba kluba su dobro upoznati sa kvalitetima Zvezdinog igrača. Falko je u Ređini igrao između septembra 2013. i januara 2014. godine, dok je u Peruđi igrao od leta 2017. do januara 2018. godine.

Italijan je u Crvenu zvezdu stigao u januaru ove godine, za obeštećenje od 1.200.000 evra, a do sada je zabeležio 24 nastupa u redovima srpskog šampiona i postigao šest golova.

Falko je ugovorom sa crveno-belima vezan do leta 2023. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari